Skip to main content
Discussion Topic

I didn't think this piece of garbage could get any worse

Along with my previous issue that not a single print had been successfully completed. Now canvas doesn’t even communicate with the hub. Canvas recognizes them as what they are. Paperweights. I see my printer and the hub. I can view them in octoprint and in canvas but can’t slice to the palette. Mosaic needs to save themselves some face and refund me before I really start getting !#^&@@ off. They should be ashamed even selling this crap to people. If its the software. Hire some IT people worth a %#*@.

Reply to discussion Subscribe to discussion

Is this a worthwhile discussion?

Score 0
Add a comment

2 Replies

Hey @techvet, I apologize that you are having issues with Canvas - could you make sure that the Hub is part of your Setup, is online (has a green dot beside it when you go to “devices”), and that your Palette is in connected mode? This will ensure you will see the “send to” button after slicing. You can also reach out to us at support@mosaicmfg.com and we can arrange a one-on-one via Google Meet to work through this together.

Was this reply helpful?

Score 0
Add a comment

It's all for not now. To add insult to the palette issues, my heated bed died. Even if the hub or the palette were working I cannot use them now.

In answer to your question…the hub and the palette were connected to the printer via octoprint. The hub and the palette were both visible under my printer profile in canvas but neither were visible in devices. There is no Send to button for me in canvas anymore. The hub nor the palette show up in my devices anymore. This just started today. As I said previous though…it doesn't matter anymore. With the heated bed dead, the printer is

Was this reply helpful?

Score 0

Comments:

Thanks for letting us know. Please reach out when your printer is up and running, we can help you get everything set up with Palette and the Hub.

by

I would love to see help from you guys before this P.O.S. is shipped back to you guys in pieces. All it does it waste my filament. I print quite well without the palette and on cura. Add the palette and canvas and not a single print succeeds. So...are you guys going to actually show me one single instance of this thing working and then replicate it on mine? Or are you going to just keep telling me you'll help. And yes...My printer is working. No, the palette is not

by

Hey Patrick, we are happy to help - please reach out to us at support@mosaicmfg.com so we can set up a one-on-one with you via Google Meet.

Or if you would like us to help you out on here, please let us know which issue you are having with Canvas - it sounded like you were having issues with the Z offset. Is that correct?

by

Add a comment

Join the discussion

patrickacurry37@gmail.com will be eternally grateful.
View Statistics:

Past 24 Hours: 0

Past 7 Days: 0

Past 30 Days: 3

All Time: 83

Contact Mosaic Support Team

© 2021 Mosaic Manufacturing Ltd.